Verhuur van vastgoed

Ervaring en expertise
Uitgebreid netwerk
Persoonlijke aandacht
Kwaliteit en betrouwbaarheid

Verhuur uw woning met Zoutewelle Vastgoed!

Bent u van plan om uw woning te verhuren, maar weet u niet waar u moet beginnen? Bij Zoutewelle Vastgoed bent u aan het juiste adres. Als ervaren makelaar in de regio zijn wij gespecialiseerd in het verhuren van woningen en kunnen wij u ondersteunen bij het gehele proces.

Het verhuren van een woning brengt veel zaken met zich mee. Zo moet u rekening houden met de juiste huurprijs, het opstellen van een huurcontract, het vinden van geschikte huurders en het regelen van het beheer van uw woning. Onze deskundige verhuurmakelaars kunnen u hierbij helpen.

Verhuurbestand

Onze eerste stap is het opnemen van uw woning in ons verhuurbestand. Wij brengen de sterke punten van uw woning in kaart en zorgen voor professionele foto’s en een duidelijke beschrijving. Vervolgens promoten wij uw woning op verschillende kanalen, waaronder onze eigen website en social media.

Als er geïnteresseerde huurders zijn, zorgen wij voor een bezichtiging en voeren wij de screening uit. We controleren de antecedenten en financiële situatie van potentiële huurders en stellen een huurcontract op dat voldoet aan alle wettelijke eisen.

Als uw woning verhuurd is, zorgen wij voor het beheer. Dit houdt in dat wij zorgen voor de sleuteloverdracht, het innen van de huur en het regelen van eventuele reparaties en onderhoud. U heeft dus geen omkijken naar uw woning en kunt zorgeloos genieten van uw verhuurinkomsten.

Vakkundig uw huis verhuren?