Aankoop van vastgoed

Ervaring en expertise
Uitgebreid netwerk
Persoonlijke aandacht
Kwaliteit en betrouwbaarheid

Koop uw droomhuis met Zoutewelle Vastgoed

Bij het aankopen van een woning komt veel kijken. Er zijn talloze factoren waar u rekening mee moet houden, zoals de locatie, de grootte en indeling van de woning, de staat van onderhoud, de prijs en de financieringsmogelijkheden. Het kan lastig zijn om dit allemaal zelf te regelen, maar bij Zoutewelle Vastgoed staan we voor u klaar om u te begeleiden bij het gehele aankoopproces.

Onze deskundige makelaars hebben jarenlange ervaring in de vastgoedsector en zijn goed op de hoogte van de lokale vastgoedmarkt. Zij kennen de wijken en buurten in de omgeving van ons werkgebied en hebben een goed beeld van de huizen die te koop staan. We kunnen u adviseren over welke woningen het beste bij uw wensen en budget passen.

Begeleiding en advisering

Als u geïnteresseerd bent in een woning, kunnen we u begeleiden bij de bezichtiging en u adviseren over de staat van onderhoud, de bouwkundige aspecten en eventuele verbouwingsmogelijkheden. We kunnen u helpen bij het beoordelen van de vraagprijs en u ondersteunen bij het onderhandelen met de verkopende partij.

Als u eenmaal een overeenkomst heeft bereikt, begeleiden we u bij het opstellen van het koopcontract en de financiering van de woning. We hebben goede contacten met verschillende hypotheekverstrekkers en kunnen u helpen bij het vinden van de beste financieringsmogelijkheden voor uw situatie.

Onze begeleiding stopt niet bij het tekenen van het koopcontract. We kunnen u adviseren over het regelen van de overdracht en de verzekeringen die u nodig heeft bij het kopen van een woning. We zijn er om u te ondersteunen en te adviseren gedurende het hele aankoopproces.

Aankoopplannen? Meld u aan!